Le taua o le atinaʻeina o laupapa faʻamalama afi ma vevela mo mea fau fale fou

I le seneturi ua mavae, o le atinaʻeina o le fanau a tagata atoa ua ausia se tulaga maualuga, ae i le taimi lava e tasi, o le utiuti o punaoa o le lalolagi ua atili ai ona faatapulaa.Ua tuuina mai e le afā malosi ma le anoanoaʻi o asu se tofotofoga ogaoga mo le faasaoina o tagata.Fa'asao malosi, fa'aitiitia le fa'aosoina, fa'asaoina o puna'oa, ma le toe fa'afouina o puna'oa ua avea ma maliega a tagata uma.E tasi lava le lalolagi o tagata soifua, ma o le faasaoina o le malosi o lona uiga o le puipuia o le lalolagi.

1. Fausia le fa'asao malosi e taua tele.

O felauaiga, fale gaosi oloa, ma le fausiaina o vaega autu ia e tolu o le faʻaaogaina o le malosi.I Europa ma le Iunaite Setete, o le faʻaaogaina o le malosi o fale i le taimi o le fausiaina ma le faʻaaogaina o tala mo le sili atu i le 40% o le aofaʻi o le malosi o le sosaiete atoa, lea e tusa ma le 16% o loʻo faʻaaogaina i le fausiaina o fale, ma sili atu i le 30% i galuega faufale.O fale ua avea ma vaega autu o le faʻaaogaina o le malosi.Faʻatasi ma le faʻaogaina o le taulaga a Saina, 2 piliona sikuea mita o fale fou i le taulaga e faʻaopoopoina i tausaga taʻitasi, o lea e faʻaauau ai le faʻatupulaia o le aofaʻi o le faʻaaogaina o le malosi.Fausia le faʻasaoina o le malosi e taua tele, ma e tele le gafatia.

2. O le malosi e fa'asaoina e se potu malosi lelei e tele le gafatia e fausia ai le fa'asao malosi, ma e tatau ona tatou faia ni gaioiga mataalia.

I Europa, o le malosi faʻasaoina e ala i le fausiaina o le malosi malosi e tutusa ma le 15 taimi le aofaʻi o le malosi o le matagi.O le malosi mama, taua o le malosi e sefe.

3. Fa'asaoina le malosi o fale, o le fa'amama puipui pito i fafo o lo'o tauaveina le mamafa o le fa'aogaina o le malosi.

O le gau o le malosi e ala i le puipui e sili atu i le 50% o le faʻaaogaina o le malosi o le teutusi fale.O le mea lea, o le faʻamalama vevela o le puipui pito i fafo o le fale o se auala taua e ausia ai le faʻasaoina o le malosi o le fale.Ma faigofie ma faigofie.Fausia le fa'asao malosi, o le fa'amama puipui pito i fafo e amoina le mamafa.

4. Fa'asaoina le malosi e puipuia ai le lalolagi ma puipuia ai le ola ma le saogalemu.

I le taimi nei, o oloa faʻasaoina lelei o le malosi i totonu o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o fale o mea faʻapipiʻi vevela faʻaola e pei o le EPSXPS, lea e sili atu le malosi ma e iai mea faʻaletino lelei o fale, ae o le mea e leaga ai e le afi.Mativa, e faigofie ona faʻatupu afi fale ma avea ma lamatiaga ogaoga i ola ma meatotino a tagata.

O mea fa'amama fa'aanatura fa'alenatura e pei ole EPSXPS e fa'aogaina le halogen ma isi fa'amalama afi e fa'aleleia atili ai a latou afi.A'o alu le taimi, o le a fa'afefeteina le afi ma iu ai ina mou atu.O le faatinoga o le afi ua suia ma faasolosolo.E pei o le taofia o tagata o loʻo nofoia i totonu o se pa mo le tele o tausaga, e faʻaalia ai se lamatiaga umi i le ola ma meatotino.

O le faasaoina o le malosi e puipuia ai le lalolagi, ae e tatau foʻi ona puipuia le ola.Ole fa'afitauli lea e tatau ona mafaufau i ai ma foia e le alamanuia insulation.O se matafaioi fo’i lea e fa’asoa e le malo i kamupani fau fale, mai kamupani faufale i kamupani fau fale.

O faʻamatalaga o loʻo i luga e fesoʻotaʻi ma le taua o le atinaʻeina o laupapa faʻamalama afi ma vevela mo mea fau fale fou na faʻalauiloaina e le Fujian Fiber Cement Board Company.O le tusiga e sau mai le Goldenpower Group


Taimi meli: Tes-02-2021