Faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina o le laupapa vaeluaga afi

laupapa vaeluaga afi o se ituaiga o mea puipui e fiafia ma atiina ae malosi e atunuu i le lalolagi atoa.E mafua ona o le laupapa vaeluaga afi mama e mafai ona tuʻufaʻatasia le tele o mea lelei e pei o le utaina, faʻafefe, susu-faʻamaonia, faʻafefe leo, faʻasaoina o le vevela, vevela vevela, ma isi.I le sefulu tausaga ua tuanaʻi, ua atiaʻe le tele o GRC paʻu paʻu paʻu i totonu o fale faufale o atunuʻu atiaʻe i sisifo.O lo latou faʻaogaina e le faʻatapulaʻaina i le faʻaogaina o puipui i fafo o fale, ma sili atu e faʻaaogaina mo le faʻaogaina ma le faʻaogaina o le puipui o totonu.O le vaega o pa puipui i fafo tu'ufa'atasia i Falani o le 90% o puipui uma i fafo, 34% i Peretania, ma le 40% i le Iunaite Setete.E ui lava i lea, o loʻo i ai pea le tele o tagata e le faʻapipiʻiina ia panels.

O le faʻapipiʻiina o laupapa vaeluaga afi e matua manaia lava.E pei lava o le fale poloka faufale sa matou taaalo ai a o matou laiti.O lo'o i ai se to'a fa'afefete-convex i poloka ta'itasi.E mafai ona e mamanuina pe faʻapefea ona faʻapipiʻi e tusa ai ma nofoaga eseese.E 4 ituaiga o auala fa'apipi'i iinei:

1. Fa'apipi'i sa'o o le laupapa atoa;

2. Fa'asa'o so'oga fa'atasiga;

3. Fa'asaga tu'usa'o ma laupapa fa'alava;

4. Fa'apipi'i fa'asaga uma o su'isu'i uma.

Fa'aogaina o le laupapa vaeluaga afi

1. Komiti Fa'atonu: E masani lava, e fautuaina le fa'aogaina o le laupapa magnesium tioata ma le mafiafia o le 6mm pe sili atu e pei o le laupapa puipui puipui.
2. Mea fa'aoga: O le ipu ma le mafiafia o le sili atu i le 6mm o lo'o fa'amauina i luga o le fa'avaa fa'avaa, ma o le sikulima ulu o le countersunk o le 3.5200mm e tatau ona fa'aoga mo le fa'amauina, o le fao fao o le 0.5mm i lalo o le laupapa e fa'amautinoa ai le lamolemole.
3. Faʻapipiʻi: A amata le faʻapipiʻiina, o le tulaga tonu o le keel e tatau ona makaina ma makaina.O le mamao i le va o le ogatotonu o le keel tūsaʻo e 450-600mm.E tatau ona faʻapipiʻi kiels faaopoopo i le fesoʻotaʻiga puipui ma i itu uma e lua o faitotoʻa ma faamalama.Afai o le maualuga o le puipui e sili atu i le 2440mm, e tatau ona faʻapipiʻi se kiel lagolago i le soʻotaga ipu.
4. Laupapa mamao: O le va i le va o laupapa lata ane e 4-6mm, ma e tatau ona i ai se va o le 5mm i le va o le laupapa ma le eleele.O le mamao e fa'apipi'i ai sikulima o le 150mm, 10mm mai le pito o le laupapa, ma le 30mm mai le tulimanu o le laupapa.
5. Fa'atautau: O mea mamafa e tautau e pei o faleta'ele po'o umukuka e tatau ona fa'amalosia i laupapa laupapa po'o kili e aloese ai mai le fa'aleagaina o laupapa.
6. Togafitiga soofaatasi: Pe a faʻapipiʻi, o loʻo i ai se va o le 4-6mm i le va o le laupapa ma le laupapa, faʻafefiloi ma le 107 kelu poʻo le super kelu, faʻapipiʻi le laupapa ma le va i se spatula, ona faʻaaoga lea o le pepa faʻapipiʻi poʻo le faʻapipiʻi sitaili. e faapipii ma faamafolafola.
7. Teuga vali: e mafai ona faʻaogaina le faʻafefe, pulumu poʻo le taʻavale, ae e tatau ona e vaʻai i faʻatonuga talafeagai o le vali pe a fufulu.
8. Tile teuteu luga: Pe a faʻapipiʻi i nofoaga susu e pei o faletaele, faletaele, umukuka, fogafale lalo, ma isi, o le mamao i le va o tile i luga o le laupapa e tatau ona faʻapuupuuina i le 400mm.E tatau ona i ai se faʻaopoopoga faʻaopoopoga i laupapa uma e tolu (tusa ma le 3.6mm) o le puipui.

O faʻamatalaga o loʻo i luga e fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina o puipui puipui puipui afi na faʻalauiloaina e le Fujian Fiber Cement Board Company.O le tusiga e sau mai le Goldenpower Group http://www.goldenpowerjc.com/.Fa'amolemole fa'ailoa mai le puna mo le toe lolomi.


Taimi meli: Tes-02-2021