O Mea Faufale Malosi Auro na lisiina o le vaega muamua o le gaosiga o vaega sima i le Itumalo o Fujian

Talu ai nei, na faʻasalalau ai e le Matagaluega o Fale ma Nofoaga i tua-Nuu o le Itumalo o Fujian le lisi o le vaega muamua o le gaosiga o vaega sima ma vaega i totonu o le Itumalo o Fujian.O le aofaʻi o pisinisi e 12 i le Itumalo o Fujian na aofia i le lisi.goldenpower (Fujian) Building Materials Technology Co., Ltd. sa i le lisi.

O le "Lisi o le Vaega Muamua a le Aufaigaluega o Vaega Sima ma Vaega i totonu o le Itumalo o Fujian" o se tali lelei lea i le "Faʻatinoga o Manatu i luga o le Atinaʻeina Faʻamalosia o Fale Faʻapipiʻi" na tuʻuina atu e le Ofisa Sili o le Malo o le Itumalo i vaega eseese o le Itumalo o Fujian ( Minzheng Office [2017] Nu. 59).I lalo o le talaaga o le teufaafaigaluegaina o tupe i le fausiaina o se fale gaosi oloa e fetaui ma manaoga o le atinaʻeina o fale faʻapipiʻi, ina ia faʻaauau le faʻalauiloaina o le faʻaogaina o vaega o fale ma vaega, ina ia mafai e vaega uma i le maketi ona malamalama lelei i faʻamatalaga a le au gaosi oloa. o vaega sima muamua ma vaega i le Itumalo o Fujian, ma filifili mea sili ona lelei.Fale i le Itumalo o Fujian E tusa ai ma manaʻoga o le "Faʻaaliga i luga o le Ripoti o Faʻamatalaga i luga o le Gaosiga Faʻavae o Vaega Faʻapipiʻi Faʻataʻitaʻi ma Vaega" (Min Jian Ban Zhu [2018] Nu. 4), ma faʻasalalau e le Urban and Rural Construction Department le agavaa. i latou ina ua uma le faʻatulagaina ma le fautuaga a le fale ma le taulaga-nuʻu faufale matagaluega o le taulaga itumalo Lisi o kamupani.

 

tala fou

Goldenpower (Fujian) Building Materials Technology Co., Ltd., e pei o le vaega muamua o faavae fale gaosi oloa a le atunuu, ua taulaʻi i le suʻesuʻeina ma le atinaʻeina o vaega sima prefabricated mo le tele o tausaga, ma o ana oloa e fiafia i se igoa maualuga i le fale ma fafo. .I le taimi nei, o le laina gaosiga sima prefabricated i totonu o le paka ua teu faafaigaluega e uiga i 120 miliona yuan, ma faailoa atu i totonu o le atunuu PC precast sili atu tekinolosi gaosiga vaega.O oloa gaosiga e aofia ai papa fola, fa'alava, koluma, faasitepu, puipui puipui, ea malulu panels, faapaologa panels, ma vaitafe ecological slope faletupe masonry.Blocks, railings, ma isi. O le laina gaosiga faaletausaga o vaega sima prefabricated e tusa ma le 100,000 kupita mita.

tala fou

I le avea ai o se taʻitaʻi i totonu o le fale faufale faufale, o le Goldenpower Building Materials Technology e masani ona pipii atu i le agaga o le atamai, faʻaleleia malosi ma faʻaauau le atinaʻe i le maketi o vaega ma vaega sima prefabricated, ma avea ma taʻitaʻi i le alamanuia.O le taimi lenei o loʻo aofia ai i le lisi o le vaega muamua o le gaosiga o vaega sima prefabricated ma vaega i le Itumalo o Fujian, o se faʻamaoniga o le faʻapitoa ma le faʻamalosia o le maketi o mea faufale auro i le fanua o mea faʻapipiʻi muamua ma vaega, ma e o se ituaiga foi o atinae i le lumanai o le malosi auro Mea Faufale.fiafiaga.Goldenpower Mea Faufale o le a manatua ai le ulua'i fa'amoemoega, tauau o le misiona, ma tamo'e mausali atu i se lumana'i mamao ma lautele.

tala fou

Taimi meli: Tes-02-2021